Winkelen bij Dreumes & Zo

Ja… Je bent zwanger, een spannende tijd ga je tegemoet. Heerlijk rondlopen met die bolle buik en lekker shoppen voor je baby. Zodra de zwangerschap bevestigd is begint het feest van winkelen en rondneuzen voor de babykamer al.
 
Leuk, fijn op zoek naar de leukste babykamer inspiratie, het bezoeken van de grote bekende baby warenhuizen hoort er ook zeker bij, maar het leukste is toch ook wel heerlijk ’s avonds thuis op de bank met een kopje thee een beetje verdwalen op het internet op zoek naar de leukste baby dingen. Bij Dreumes enZo kun je terecht voor uitgebreide inspiratie in alle thema kamertjes of op de inspiratie pagina. Ook geven ze veel tips voor het zelf maken van baby spullen en verkopen ze een hele uitgebreide collectie van babykamer accessoires. Heerlijk om daar fijn op kleur alles te bekijken.

Naast de leuke collectie met babykamer accessoires kun je er ook terecht voor mooie babykamer muurstickers. Hartstikke leuk om de babykamer een thema te geven door middel van muurstickers en handig ook, want iedereen kan deze plakken. En het effect is net zo leuk of misschien nog wel leuker dan behang. Wat dacht je van de forest friends stickers. Plak eens een leuk konijntje of hertje op de muur. Samen met rondfladderende vogeltjes. Zo ontdek je al snel een leuk babykamer thema met bosdiertjes. Combineer dit leuk met een paddestoel lamp. En andere accessoires die te maken hebben met het bos. Zo kun je voor de babykamer ineens een heleboel kanten op.
 

  Mirjam         Reacties (1)

Reacties (1)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.