Weer helemaal verliefd op mijn webshopEr was eens een garage.... Zo begon het jaren geleden ik was de hobbykamer uitgegroeid en toe aan een nieuwe ruimte. En daarvoor kwam de garage voor in aanmerking. Maar natuurlijk moest er eerst e.e.a. aan verbouwt worden zodat het een lekkere werkplek werd.

Dus de garagedeur werd vervangen door een heus raam. Het logo van toen nog Mirjams Atelier werd aan de gevel gehangen. Een mooi passend cadeau van mijn ouders. En toen was daar mijn eigen borduurstudio waar ik tot op de dag van vandaag heel erg blij mee ben.

Mijn meisjes als 'promotie team'. Inmiddels zijn ze een stuk groter en helpen ze mama soms mee. Leuk is dat om te zien hoe de meiden mee groeien. En ik vind het nog steeds een luxe dat ik kan werken vanuit mijn werkruimte aan huis.


website van www.persoonleuk.nl

En nu is daar mijn nieuwe website. En daar ben ik weer helemaal verliefd op! Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om naar mijn fysieke winkel te komen kan lekker online shoppen. En ik ga dit blog weer nieuw leven in blazen dus ik hoop je hier vaker te ontmoeten en het gesprek aan te gaan.

Fijne dag en tot snel!

 

  Mirjam Peppelman         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.
In verband met een studiereis worden de bestellingen verstuurd vanaf vrijdag 26 april a.s.
Excuses dat je iets langer op je bestelling moet wachten.

Fijne dag, groet, Mirjam

Ik heb bovenstaande mededeling gelezen: