Kraamcadeau-met-naam

Kraamcadeau met naam

De geboorte is het moment waarop de kersverse ouders de naam van de baby bekend maken. Daarom is het geven van een kraamcadeau met naam van de pasgeboren baby erop het juiste cadeau om ze te feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter.

Een uniek kraamcadeau met naam waarmee de ouders heel blij zullen zijn. De naamcadeaus worden in mijn eigen borduurstudio gemaakt. Daarom worden ze snel geleverd en gratis feestelijk verpakt zodat je snel op kraamvisite kunt gaan. Natuurlijk hebben wij ook een passend cadeau voor de grote zus of broer.
Bezig met laden...
  • thumb_up Gemaakt in eigen borduurstudio sinds 2007
  • favorite_border Gratis feestelijk ingepakt
  • check Verzendkosten € 5,95
  • thumb_up Gemaakt in eigen borduurstudio sinds 2007
  • favorite_border Gratis feestelijk ingepakt
  • check Verzendkosten € 5,95
Tutpoppetje Hond

Tutpoppetje Hond

9,95

Prijs per stuk

Op voorraad

(0)

Kraamcadeau met naam voor de kersverse ouders

Een kraamcadeau met naam is een schot in de roos bij de kersverse ouders van de pasgeboren baby. De ouders maken bij de geboorte de naam van de baby bekend. Daarom is een gepersonaliseerd kraamcadeau met de naam van de pasgeboren baby erop het cadeau om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter. PersoonLEUK heeft een groot assortiment persoonlijke kraamcadeaus met naam. 
 

Origineel kraamcadeau met naam

Of je nu opzoek bent naar een origineel kraamcadeau meisje of kraamcadeau jongen, bij PersoonLEUK kan jij kiezen voor een los artikel zoals o.a. een baby badjas, kinderbadjas of badcape met tutpoppetje met naam.  Of een keuze maken uit de bestaande kraammanden met gepersonaliseerde kraamcadeaus aangevuld met artikelen van o.a. nijntje of Woezel en Pip. 


Online origineel kraamcadeau bestellen

Sinds 2007 maken wij het kraamcadeau met naam in eigen borduurstudio. Je besteld het gemakkelijk online op onze website. Dan ga ik voor je aan de slag en borduur de door jou opgegeven naam op de artikelen. Daarna pak ik het gratis feestelijk voor je in en stuur ik het naar jou of direct naar de kersverse ouders. Dan doe ik er natuurlijk even een handgeschreven felicitatie kaart bij namens jou of jullie bedrijf. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.