"Wij zijn heel erg blij met PersoonLEUK. Het is iedere keer weer een feestje als wij een persoonlijk naamcadeau van Mirjam kunnen geven. Een cadeau met naam op zich is natuurlijk al erg persoonlijk, maar Mirjam weet daar altijd iets extra's mee te doen zodat het nog persoonlijker wordt."

Doriene Gieteling - Redon Bouw
 


"Op een snelle en effectieve manier een leuk persoonlijk cadeau voor iemand hebben. Het is voor mij belangrijk om het ook snel te hebben. Het geeft immers een beeld van een bedrijf weer. Oh BONFIX was weer de snelste, nog voordat de broers, zussen wellicht wat gegeven hebben. Het geeft een beeld van mijn bedirjf weer. Daarnaast hoef ik nu niet naar de winkel om wat uit te zoeken. Ik mail het kaartje en kan snel een persoonLEUK cadeau geven."

Marcel van Buul - BONFIX


"Ik bestel bij PersoonLEUK omdat ik dan weet dat het wordt zoals ik het graag wil en het helemaal af is. En ik heb een origineel leuk naamcadeau.
Els Brons - Bronsco ICT


"Iedere keer weer verrast Mirjam mij en mijn klanten met een origineel en passend cadeau. Zo ook weer onlangs. Het is meteen een hit en was niet alleen een visitekaartje voor Mirjam, maar ook voor mij. Ik krijg er altijd erg leuke reacties op."

Frans Brugman - KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs


"Via een collega hoorde ik enthousiaste verhalen over de dienstverlening van PersoonLEUK. Ik besloot de proef op de som te nemen en werd niet teleurgesteld. Integendeel!"
- Annemarie Renkema - Particulier
 


"De website is duidelijk, what you see is what you get, geen verrassingen of tegenvallers achteraf. Het naamcadeau wordt leuk verpakt zodat je echt in 1x klaar bent. Een goede prijs - kwaliteit verhouding."
Conny Smaal - Koers Groep BV
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.