Badcape-met-naam


Badcape met naam hét kraamcadeau:

Badcape met naam is er om de baby lekker warm te houden als het net uit het badje komt. Je wikkelt de baby in de 100% lekkere zachte badstof. De capuchon van de omslagdoek zorgt ervoor dat het hoofdje van de baby niet te snel afkoelt. De badcape met naam heeft een afmeting van 80 x 80 cm en zijn er in diverse leuke kleuren.

Je kunt natuurlijk ook je eigen combinatie samenstellen van een badcape met naam en een knuffel, tutpoppetje en/of slab met naam. Maar ik heb ook al kant-en-klare kraampakketten gemaakt met o.a. de badcape waaruit je kunt kiezen. Ik borduur de omslagdoek met naam in eigen borduurstudio. Natuurlijk pak ik het gratis feestelijk in en wordt het snel geleverd. 
Bezig met laden...

 

Badcape met naam meer informatie

De badcape met naam is een persoonlijk en origineel kraamcadeau. De badcape ook wel omslagdoek genoemd, houdt je baby lekker warm. Ik maak de badcape persoonlijk door er een naam op te borduren in mijn eigen borduurstudio. De badcape met naam is er in de kleuren: wit, ecru, licht roze, fuchsia roze, licht blauw, turquoise, marine blauw, mint, appeltjes groen en oranje. 

De badcape met naam wordt veel besteld in combinatie met een baby badjas met naam of tutpoppetje die je ook kunt bestellen in de webwinkel net zoals veel andere leuke kraamcadeautjes met naam. De badcapes zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen zo in de wasmachine gewassen worden. Mocht je het willen... dan kan je zelfs over de borduring strijken! Ik gebruik kwalitatief mooie badcapes en borduurgaren van professionele kwaliteit. De badcape met naam wordt gepersonaliseerd in mijn eigen borduurstudio. Zo kan ik ervoor zorgen dat de bestelling snel geleverd wordt. Bij jou of bij de kersverse ouders. Dus een naam of leuke tekst op de badcape laten borduren is zo gedaan.
 

De badcape met naam gebruiksmomenten op een rij:

- Na het baby badje
- Lekker warm wachten op je beurt bij het consultatiebureau
- Mee naar het baby zwemmen, ideaal om de kleine mee af te drogen
- Lekker warm houden tijdens het voeden
- Als wikkeldoek om de baby in de box warm te houden

Badcape met naam in de kleuren:

De badcape of omslagdoek, zoals sommigen hem ook wel noemen, is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren.
- Wit
- Ecru
- Licht roze
- Fuchsia roze
- Licht blauw
- Turquoise
- Donker blauw
- Mint

Badcape met naam afmeting & materiaal:

De badcape met naam is gemaakt van een heerlijke en mooie kwaliteit badstof. De afmeting van de badcape is 80 x 80 cm met op een hoek een mutsje. Je wikkelt de baby in de omslagdoek om lekker warm te houden.

Benieuwd wanneer je de badcape gebruikt? Lees dan het blog: Waar gebruik je een badcape voor 5 tips. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.