Privacy Verklaring
Privacybeleid PersoonLEUK, eigenaar van https://www.persoonleuk.nl
 
PersoonLEUK geeft veel om je privacy. Ik ben er van bewust dat je vertrouwen stelt in PersoonLEUK. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je onze website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamelen en hoe ik hiermee je gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe ik werk. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 24-5-2018.
 
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van PersoonLEUK. Je dient zich ervan bewust te zijn dat PersoonLEUK niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.
PersoonLEUK respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
 
Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van PersoonLEUK of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van PersoonLEUK of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.




PersoonLEUK, gevestigd aan Dahliastraat 3, 8181 VM  Heerde, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.persoonleuk.nl Dahliastraat 3, 8181 VM  Heerde Telefoon: 06-53633439

Mirjam Peppelman is de Functionaris Gegevensbescherming van PersoonLEUK zij is te bereiken via mirjam@persoonleuk.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
PersoonLEUK verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mirjam@persoonleuk.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
PersoonLEUK verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling. Grondslag: overeenkomst
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder. Grondslag: toestemming
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Grondslag: overeenkomst.
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten. Grondslag: overeenkomst.
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken. Grondslag: overeenkomst.
- Om goederen en diensten bij je af te leveren. Grondslag: overeenkomst.
- PersoonLEUK verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Grondslag: overeenkomst.

Webwinkelsoftware, e-mail en mailinglijsten
CCV Shop
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden verwerkt door CCV Shop. CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

MailChimp
Ik verstuur de e-mail nieuwsbrieven met MailChimp, MailChimp zal je naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via mijn website is verzonden zie je de ‘schrijf je uit’link. Als je je daarmee uitschrijft, ontvang je de nieuwsbrief niet meer. Je persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om je gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Payment Processors
PayPal
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in mijn webwinkel maak ik gebruik van het platform van PayPal. PayPal verwerkt je naam, adres en woonplaats gegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. PayPal heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. PayPal behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van PayPal’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. PayPal bewaart jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.


CCV Pay
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in mijn webwinkel maak ik gebruik van het platform van CCV Pay. CCV Pay verwerkt je naam, adres en woonplaats gegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. CCV Pay heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. CCV Pay behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van CCV Pay dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. CCV Pay bewaart jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Verzenden en logistiek

My Parcel
Als je een fysieke bestelling bij PersoonLEUK plaatst dan is het mijn taak om je bestelling op het aangegeven adres te bezorgen. Ik maak hiervoor gebruik van de diensten van My Parcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat ik naam, adres en woonplaatsgegevens met My Parcel deel. My Parcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL, onderaannemers inschakelt, stelt My Parcel je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

PostNL
Als je een fysieke bestelling bij PersoonLEUK plaatst dan is het mijn taak om je bestelling op het aangegeven adres te bezorgen. Ik maak hiervoor gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat ik naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL deel. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL, onderaannemers inschakelt, stelt PostNL je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Geautomatiseerde besluitvorming
PersoonLEUK neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van PersoonLEUK) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
PersoonLEUK bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens                         > Bewaartermijn 7 jaar > administratieve verplichting
Personalia                                       > Bewaartermijn 7 jaar > administratieve verplichting
Adres                                               > Bewaartermijn 7 jaar > administratieve verplichting
E-mail                                                   > Bewaartermijn 7 jaar > administratieve verplichting
Rekeningnummer                        > Bewaartermijn 7 jaar > administratieve verplichting


Delen van persoonsgegevens met derden
PersoonLEUK verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Gegevens die je invult voor het versturen van je order worden gedeeld met My Parcel. Zij verzorgen de verzending van de pakketten via Post NL.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
PersoonLEUK gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. PersoonLEUK gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar


Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 Cookies
Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Instagram, Linked-In en Twitter.
Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn.
Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op.
Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Instagram, Linked-In en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
 
De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Instagram, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.


Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:
 
Cookierecht.nl
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door PersoonLEUK en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar mirjam@persoonleuk.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

PersoonLEUK wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons



Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
PersoonLEUK neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mirjam@persoonleuk.nl

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens;

PersoonLEUK
Mirjam Peppelman-Roelofs
Dahliastraat 3 - 8181 VM  Heerde

mirjam@persoonleuk.nl

Kvknummer: 05083577
BTW.nummer: Is i.v.m. mijn privacy op te vragen.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.