Wie kent nijntje het lieve konijntje niet? Al jaren lang is nijntje favoriet bij jong en oud. Ook bij PersoonLEUK is nijntje favoriet en gaat ze regelmatig mee op kraamvisite. In onze unieke nijntje kraammanden is ze de hoofdrolspeelster. Samen met o.a. een babybadjas, badcape, slab, tutpoppetje, handdoek of kinderkoffertje, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn,  waarop we de naam van de pasgeboren baby borduren. Zodat jij de kersverse ouders met een passend kraamcadeau kunt feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter.

 
Bezig met laden...
Polsrammelaar Nijntje

Polsrammelaar Nijntje

3,50

Prijs per stuk

Op voorraad

(0)
  • thumb_up Gemaakt in eigen borduurstudio sinds 2007
  • favorite_border Gratis feestelijk ingepakt
  • check Verzendkosten € 5,95

Heb je al een keuze kunnen maken uit de nijntje kraammanden? De hierboven voorgestelde kraammanden zijn ideeën voor kraamcadeaus. Natuurlijk kan je ook zelf een kraammand samenstellen. Bestel de artikelen los en vermeld tijdens het bestellen bij de opmerkingen dat je het bij elkaar verpakt wilt hebben. Ook voor maatwerk ben je bij PersoonLEUK aan het juiste adres.


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.
In ben er even tussenuit om op te laden! Vandaar dat je bestelling vanaf donderdag 6 mei gemaakt en verstuurd wordt, op volgorde van binnenkomst.

Fijne dag, groet, Mirjam

Ik heb bovenstaande mededeling gelezen: