Leuk je te ontmoeten! Ik ben Mirjam Peppelman. Ik heb een passie voor borduren, creatief bezig zijn en enthousiast ondernemen. Ik ben getrouwd met Gerwin en samen hebben wij 2 heerlijke meiden (17 & 14 jaar). En ik ben de onderneemster achter borduurstudio : 'PersoonLEUK'.

Ik hou van details, kleuren & namen en daar heb ik mijn beroep van gemaakt. Toen ik van mijn hobby mijn werk kon maken heb ik die kans met beide handen aangepakt. Vroeger noemde mijn moeder me al 'juffrouw freubel' want ik kon uren knutselen, ontwierp mijn eigen eiland of ik maakte mijn eigen langlaufskies. Nu geniet ik ervan om persoonlijke naamcadeaus te maken voor ondernemers die zich willen onderscheiden en klanten aan zich willen binden. Dat doen ze door gelijk als het geboortekaartje binnenkomt bij mij een kraamcadeau te bestellen. Vaak is dit kraamcadeau er eerder dan het cadeau van de familie! 

"Jij onderscheid je natuurlijk wel als bedrijf, wanneer jouw persoonlijke kraamcadeau zo snel geleverd wordt bij je klant, relatie of medewerker. Je bindt ze hiermee echt aan je bedrijf, want wie wil er niet samenwerken met zo'n attent bedrijf?"

PersoonLEUK staat garant voor snelle levering, kwaliteit, originaliteit en ik denk graag met je mee. Dus aarzel niet om contact met mij op te nemen via
mail: mirjam@persoonleuk.nl  of telefoon: 06 - 53 63 34 39.


Wist je dat...

Mijn producten emoties los maken bij mijn klanten. Een kersverse opa die een heel grote kraammand komt ophalen voor zijn pasgeboren kleindochter. En bij het zien van de kraammand, met allemaal artikelen waar haar naam op geborduurd staat, helemaal volschiet. Dat zijn momenten die mij heel dierbaar zijn. 

Dat ik alles zelf doe: het borduren van de producten, de inkoop, het onderhouden van de website, bloggen, de administratie, maar ook de marketing en social media, het fotograferen en bewerken van de foto's, het maken van de flyers, postkaarten, visitekaartjes en PersoonLEUKe Baby Momenten kaartenset het schoonhouden van mijn winkel en ga zo nog maar even door...
Mirjam aan het fotograferen

Dat ik workshops op maat verzorg bij IKEA Amersfoort. Voor hun klanten heb ik diverse leuke workshops gemaakt met hun textiel en die heb ik gegeven op de winkelvloer.

Dat ik beroepsgeheim heb! Regelmatig borduur ik al namen ergens op maar zijn de baby's nog niet eens geboren. Of ik borduur 2 babymutsjes een met een jongensnaam en een met een meisjesnaam. Zodat er snel naar de geboorte een foto kan worden gemaakt met het juiste babymutsje op. Die foto wordt dan gebruikt voor de voorkant van het geboortekaartje.

Merel & Fleur dankzij hun bestaat beeldmerk van PersoonLEUK

Het vogeltje uit mijn logo dat je overal terug ziet komen. Zoals op de foto's op deze pagina hij is op elke foto erbij gaan staan. Maar het vogeltje is niet zomaar een vogeltje.... het staat symbool voor mijn meiden Merel & Fleur.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.