Kraamcadeau-meisje
Kraamcadeau voor een meisje. Kies je voor baby roze of lekker fuchsia roze of ga je voor wat ingetogener wit of cremé? Natuurlijk kun je ook kiezen voor de populaire kleur mint. In deze kleuren zijn diverse leuke baby artikelen verkrijgbaar zoals een badcape, kinderbadjas, slab, handdoek, knuffel, tutpoppetje of complete kraammand. Op de meeste artikelen borduur ik in eigen borduurstudio de naam van de pasgeboren baby erop. En lever ik snel en gratis feestelijk ingepakt je kraamcadeau. Het kraamcadeau kan ook direct naar de kersverse ouders gestuurd worden. Dan doe ik er als je dat wilt een handgeschreven felicitatiekaart bij.
 
Bezig met laden...
  • thumb_up Gemaakt in eigen borduurstudio sinds 2007
  • favorite_border Gratis feestelijk ingepakt
  • check Verzendkosten € 5,95

Kraamcadeau met naam voor de kersverse ouders

Een kraamcadeau met naam is een schot in de roos bij de kersverse ouders van de pasgeboren baby. De ouders maken bij de geboorte de naam van de baby bekend. Daarom is een gepersonaliseerd kraamcadeau met de naam van de pasgeboren baby erop het cadeau om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter. PersoonLEUK heeft een groot assortiment persoonlijke kraamcadeaus met naam. 
 

Origineel kraamcadeau met naam

Of je nu opzoek bent naar een origineel kraamcadeau meisje of kraamcadeau jongen, bij PersoonLEUK kan jij kiezen voor een los artikel zoals o.a. een baby badjas, kinderbadjas of badcape met tutpoppetje met naam.  Of een keuze maken uit de bestaande kraammanden met gepersonaliseerde kraamcadeaus aangevuld met artikelen van o.a. nijntje of Woezel en Pip. 


Online origineel kraamcadeau bestellen

Sinds 2007 maken wij het kraamcadeau met naam in eigen borduurstudio. Je besteld het gemakkelijk online op onze website. Dan ga ik voor je aan de slag en borduur de door jou opgegeven naam op de artikelen. Daarna pak ik het gratis feestelijk voor je in en stuur ik het naar jou of direct naar de kersverse ouders. Dan doe ik er natuurlijk even een handgeschreven felicitatie kaart bij namens jou of jullie bedrijf. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.