Hoera, zwanger! Ik heb nog wel een paar leuke tips. Een bijzonder moment of misschien wel een bizar moment. De test geeft aan dat je zwanger bent. En hoe voel je je blij, verward, vol ongeloof?

Bij de eerste vond ik het zelf zo onwerkelijk maar het was toch echt waar. En vanaf dat moment gaat er ook zoveel gebeuren in je lijf. Ik vond er een leuk klein filmpje over wat er in 9 maanden allemaal gebeurt op Youtube bij Zwangeren_com.

 

Er gebeurt waanzinnig veel in je lijf. Tegenwoordig is daar natuurlijk mega veel over te vinden op internet. Toen ik 16 jaar geleden zwanger was had je wel iets online maar toch omringde ik mij meer met boeken en tijdschriften.


Oei ik groei

Oei ik groei was toch wel mijn favoriete boek tijdens de zwangerschap. Daar heb ik uren in zitten lezen & bladeren. Tegenwoordig bestaat het boek nog steeds maar zijn ze ook online te vinden.
 

Beatrijs Smulders

Beatrijs Smulders, een bekende verloskundige, uit Amsterdam heeft ook een aantal fijne boeken geschreven over de zwangerschap. Ik heb ze verslonden! 'Veilig Zwanger' en 'Veilig bevallen'.

Kinderen & Ouders van Nu

De tijdschriften Kinderen, Ouders van Nu  & Wij Jonge Ouders kocht ik maandelijks. Heerlijk om mij daarin onder te dompelen. En om de verhalen, tips en weetjes te lezen. Inmiddels zijn er nog veel meer tijdschriften bijgekomen op het gebied van zwangerschap & baby's.

Wat is jou favoriete tijdschrift of zwangerschapsboek? Ik ben reuze benieuwd zet je het onder deze post?

Mommy Measure

In de webshop hebben we een Mommy Measure. Dat is een lint waarop je de groei van je buik bij kunt houden. Maar je kan er ook op aangeven wanneer je mijlpalen hebt bereikt zoals:
  • - Wanneer je het hartje hebt gehoord
  • - Echo's
  • - Trek in bijzondere dingen?
  • - Afspraken bij de verloskundige/gynocoloog
  • - Je gewicht
Super leuk om zelf je zwangerschap op bij te houden. Of om cadeau te geven aan iemand die net zwanger is.

Persoonlijk geboortekaartje

Het komt regelmatig voor dat ik 2 mutsjes mag voorzien van een naam. Het is dan een babymutsje in het blauw met daarop een jongensnaam en een roze babymutsje met daarop een meisjesnaam. Of een wit / ecru kleurig babymutsje met de naam in het roze of blauw geborduurd.

Zo kan er vrij snel na de geboorte een foto gemaakt worden van de baby met het juiste babymutsje op. En die foto wordt dan weer gebruikt voor het babykaartje. Zo kunnen de familie, vrienden en collega's gelijk kennis maken met de nieuwe wereldburger.

Al met al een heerlijk tijd om te genieten van het wonder wat in je groeit. 
 
  Mirjam     14-04-2017 14:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.