Herroepingsrecht

Producten die je via deze webwinkel van PersoonLEUK koopt worden op maat gemaakt volgens de door jou ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


Voor de enkele niet bewerkte producten die ik verkoop geldt:

Je hebt het recht om de bestelling van niet bewerkte producten tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag van het artikel gecrediteerd. 

De kosten voor retour van je thuis naar PersoonLEUK zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de PersoonLEUK geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met mij opnemen via mirjam@persoonleuk.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Klachten

Je bent niet 100% tevreden? Dan vindt ik het erg fijn als je rechtstreeks contact met mij opneemt. Dat kan via mirjam@persoonleuk.nl. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je wél tevreden bent! Of wordt.. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.