Geboorte is dé kans om een relatie te versterken. Pak jij een geboorte met beide handen aan om de band met je collega, klant of relatie te versterken? 

De geboorte van een kind is een van de momenten die een heel groot impact heeft op het leven van de mens. En dus een geweldig moment om bij stil te staan en de kersverse ouders te feliciteren. En wat geef je dan? Nou als je het mij vraagt een echt cadeau geen marketingprul hoe leuk ook bedoelt. Want stel je eens voor.Er wordt aangebeld en de deur wordt geopend door de kersverse vader. Op de stoep staat de bezorger met een pakket in zijn handen. Dat pakket is geadresseerd aan hem. Binnengekomen denkt hij van wie zou dit pakket komen? De doos wordt geopend en hij en zijn vrouw zien dan het feestelijk ingepakte kraamcadeau. Door het cellofaan heen zien ze daar ineens de naam van hun kersverse baby geborduurd staan.

De naam die ze maandenlang hebben gekoesterd en geheimgehouden. En nu kunnen ze het wel van de daken schreeuwen hoe hun baby heet. Dus dit kraamcadeau met naam valt zonder enige twijfel in de smaak. En dan valt hun oog op het handgeschreven felicitatiekaartje en ontvangen ze de gelukwensen van jou namens het bedrijf.Heb je enig idee wat de impact is van dit persoonlijke naamcadeau? 
Ik vertel je graag meer over de PersoonLEUKe mogelijkheden. 
  Mirjam     02-04-2018 12:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.