Dit is het cadeau voor de spreker op jouw event Alles is tot in de puntjes geregeld voor het event. Van catering tot naambadges en van brochures tot de sprekers. Alleen nog de flessen wijn en de bloemen bestellen. STOP! Dit keer geen standaard cadeau, maar iets veel leukers! Een persoonlijk quotecadeau voor de spreker.

Wil je iets geven wat uniek en persoonlijk is? Ben je opzoek naar een alternatief voor de fles wijn en/of bos bloemen? Zou je graag iets geven wat:
  • origineel is en waar je de ontvanger echt mee verrast?
  • duurzaam is en waardoor de ontvanger nog regelmatig terug denkt aan jullie bedrijf? 

Geef je spreker een Quotecadeau!

Wat is een persoonlijk quotecadeau? Ik zal uitleggen wat ik bedoel met een quotecadeau. Ik borduur een quote op een badstof badlaken of op een royaal saunalaken van mooie kwaliteit. Het leukste is natuurlijk om een veel gebruikte quote van de spreker zelf hierop te borduren. Zie je het verraste gezicht van de spreker al voor je? Hij of zij neemt een mooi badstof badlaken of saunalaken in ontvangst en ziet dan ineens de geborduurde quote.
Naast een quote van de spreker zelf, kun je ook altijd kiezen voor het laten borduren van een andere toepasselijke quote.

Persoonlijk badlaken of saunalaken met quote

Voor het PersoonLEUKe QuoteCadeau gebruik ik een badlaken of saunalaken van:
  • Mooie kwaliteit badstof
  • Badstof is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
  • Badlaken = 70 x 140 cm
  • Saunalaken = 100 x 200 cm
  • Borduurgaren is er in diverse  kleuren
  • Er zijn diverse combinaties qua kleur mogelijk
  • Dus helemaal aangepast aan jullie wensen
Tip: het is leuk om bijvoorbeeld met je eigen bedrijfskleuren te werken of het lettertype van je huisstijl te gebruiken voor het borduren van de quote. Eerlijk gezegd zou ik er zelf niet zo gauw het logo van je bedrijf bij borduren. Dan wordt het meer marketing en minder een echt cadeau. Maar hebben jullie een leuk beeldmerk in het logo zitten dan is dit misschien wel goed te gebruiken. Je mag mij natuurlijk altijd een mail sturen zodat ik even mee kan denken hoe ik voor jullie dit persoonlijke quotecadeau kan vormgeven.

Zodat je binnenkort de spreker op jullie event kunt bedanken met een persoonlijk cadeau zijn eigen quotecadeau! 


De quotes op bovenstaande badlakens zijn de favoriete quotes van Michael Pilarzcyk & Eelco de Boer via Twitter heb ik gevraagd wat hun favoriete quotes waren!
Twitter bericht Michael Pilarczyk over zijn nummer 1 quoteTwitter bericht Eelco de Boer zijn nummer 1 quote 
    16-02-2017 14:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.