Blij met Little Dutch in ons assortiment! Jippie ik heb weer een leuk merk kunnen toevoegen aan PersoonLEUK! Helemaal blij ben ik met de leuke knuffeldoeken & rammelaars van Little Dutch. De knuffeldoeken kan ik voorzien van naam zodat deze nog specialer worden. Ook zijn ze heel leuk om te geven samen met een badcape of kinderbadjas met naam.Soms zie ik een merk en dan denk ik "Yes!" die past goed bij PersoonLEUK. Dit keer dus een echt Nederlands merk. Met als pay-off: "Enjoy the little things". Nou en bij PersoonLEUK zijn we gek op de kleine wondertjes. Ik zie het al helemaal voor mij.

De kersverse ouders die een pakket ontvangen aan de voordeur. Benieuwd natuurlijk van wie dit zal komen en wat er in de doos zal zitten. Haastig maken ze de doos open en op het handgeschreven kaartje staat een gelukswens met de geboorte van hun kleintje.

En dan valt hun oog op het ingepakte kraamcadeau gezellig in cellofaan met vrolijke lintjes. Als ze de verpakking ervan af hebben gehaald zien ze op de Knuffeldoek Lang Konijn de naam van hun baby staan.Hoe bijzonder is dat? Maanden lang was de naam geheim en nu mag iedereen het weten en stond de naam op het geboortekaartje. Het blijft bijzonder om nu die naam op dit kraamcadeau te zien staan. Dit kraamcadeau met naam is wel heel bijzonder om te ontvangen.

Dus ben ik erg blij met dit leuke nieuwe merk Little Dutch erbij! Want vind jij er eigenlijk van? Ben jij net zo enthousiast?


 
  Mirjam     07-02-2018 12:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, ik sla geen persoonlijke gegevens op.